mat Editus.lu
Ären Horoskop kucken ! Verfollegt d'Blogger ! Informéiert Iech iwwer de Maart ! Verfollegt Fachleit ! prospektéiert effizient ! De Kinosplang entdecken ! profitéiert vun de Rotschléi vun de Blogger ! Fannt d'Apdikte vum Déngscht ! Fannt dee gudde Kontakt ! reservéiert Ären Dësch ! Fachleit empfeelen ! D'Noutruffnummere kucken ! schafft un Ärem Netz ! Profitéiert vu gudde Rotschléi ! D'Verkéiersinfo kucken! Fannt eng Aarbecht ! Fannt eng Immobilie ! inspiréiert Iech ! tauscht Iech mat Fachleit aus ! huelt RDV beim Dokter ! D'Wieder kucken ! Lëtzebuerg entdecken ! spuert d'ganzt Joer ! Gitt Är Meenung ! Fannt eng Parkplaz ! tauscht Iech mat Äre Gemeinschaften aus !
Sech umellen séieren Zougank
W4978500FIA.GIF Restaurant Joël Schaeffer

1 Rue Haute L-6680 Mertert (Mäertert)

D'Nummer uweisen +352 26 71 40 80

Restaurant Joël Schaeffer

Op

1 Rue Haute L-6680 Mertert (Mäertert)

Restaurant

  • Fax : +352 26 71 40 81

Venez déguster un repas inoubliable ! Notre équipe vous propose tous les midis du mardi au vendredi un menu déjeuner au choix.

Eis Fotoen

Iwwer Restaurant Joël Schaeffer

Un plaisir de vous accueillir dans le restaurant de Joël Schaeffer ! Nous sommes heureux de vous préparer nos délices culinaires dans une ambiance détendue au coeur du village mosellan de Mertert.

Vous avez le choix entre un repas à la carte ou un menu pour lequel nous vous recommandons le meilleur vin. Nous vous conseillons volontiers dans le choix et la composition des mets. Joël Schaeffer, chef cuisinier, né en 1980, a fait ses classes entre autres auprès de Gilles Blandin, Benoît Witz, Vincent Maillard et Alain Ducasse.

En 2004, il remporta la demi-finale luxembourgeoise du „Bocuse d’Or“ et, l‘année suivante, fut le plus jeune participant à ce concours international des cuisiniers professionnels à Lyon. Schaeffer est membre des Eurotoques, une initiative commune des citoyens et des grands cuisiniers européens en faveur d‘une nourriture saine aux produits naturels. Prenez vos aises, laissez-vous gâter !

Nous vous souhaitons un agréable moment dans notre établissement !

ËFFNUNGSZÄITEN

Méindeg Dënschdeg Mëttwoch Donneschdeg Freideg Samschdeg Sonndeg
Zou 
12:00 - 14:00 18:00 - 22:00
12:00 - 14:00 18:00 - 22:00
12:00 - 14:00 18:00 - 22:00
12:00 - 14:00 18:00 - 22:00
12:00 - 13:30 18:00 - 22:00
12:00 - 13:30 18:00 - 22:00
Längegrad :

6,481343

Breedegrad :

49,70057

Eis Artikelen

Eis Kontaktpersounen

M. Joël Schaeffer

Propriétaire

D'Nummer uweisen +352 26 71 40 80

praktesch Informatiounen

Mir schwätzen

  • Däitsch
  • Englesch
  • Franséisch
  • Lëtzebuergesch
  • Hollännesch

Eis Bezuelmëttel

  • American Express
  • Bankscheck
  • Boer Bezuelen
  • Chèque repas / Ticket restaurant
  • Diners Club
  • Eurocard Mastercard
  • V PAY
  • Visa

Eis Léisungen

  • Behënnertenzougank
  • Parkplaz
  • Hond/Hënn akzeptéiert
  • Terrass
  • Kannerberäich
  • Klimatiséiert
  • Heemgeliwwert
  • Schnellt Mëttegiessen
  • Unzuel u Couverten (50)
  • Banquetssall

Budget

  • Plat du jour : 11.50 euros - Entrée + plat ou plat + dessert: 14.50 euros
  • Entrée + plat+ dessert: 16.50 euros
  • Menu dégustation: 58 euros

Zousätzlech Informatiounen

Eis Produkter an Zerwisser

  • Banquetssall

Mir bidden Iech

  • Restaurant
  • Salle pour Banquets
  • Service Traîteur
  • Livraisons
  • Fermé le lundi

Eis Aktivitéiten

  • Franséisch Kichen
  • Gastronomeschen Restaurant
  • Lëtzebuergesch Kichen
  • Restaurant
  • Traiteursservice

eis administrativ a finanziell Infoen

  • Nace : Restaurants (56101)
  • N° vum Handelsregister : A39376
  • International TVAsnummer : LU21314680
  • Unzuel un Ugestallten : 12
  • Grënnungsdatum : 01/2013
Autres professionnels pour Restaurant :
Aner Fachleit no bei Mertert :
Andeems Dir um Site internet Editus.lu navigéiert :
Ech erkennen un d'Dateschutzriichtlinn an déi Allgemeng Notzungsbedéngunge vun Editus zur Kenntnis geholl a verstan hunn. Ech erkennen un dës akzeptéiert ze hunn.

Ech akzeptéieren och d'Notze vu Cookies an ähnlech Technologie an de virgesinnene Bedéngungen an der Dateschutzriichtlinn vun Editus.lu.

Fir méi driwwer gewuer ze ginn an d'Cookien an ähnlech Technlogien anzestellen, klickt hei.