mat Editus.lu
Verfollegt Fachleit ! Informéiert Iech iwwer de Maart ! Fannt eng Parkplaz ! Fannt dee gudde Kontakt ! spuert d'ganzt Joer ! Fachleit empfeelen ! Fannt eng Aarbecht ! schafft un Ärem Netz ! Fannt d'Apdikte vum Déngscht ! Fannt eng Immobilie ! tauscht Iech mat Fachleit aus ! Gitt Är Meenung ! De Kinosplang entdecken ! tauscht Iech mat Äre Gemeinschaften aus ! D'Noutruffnummere kucken ! huelt RDV beim Dokter ! prospektéiert effizient ! Profitéiert vu gudde Rotschléi ! Verfollegt d'Blogger ! profitéiert vun de Rotschléi vun de Blogger ! Ären Horoskop kucken ! D'Wieder kucken ! inspiréiert Iech ! Lëtzebuerg entdecken ! reservéiert Ären Dësch ! D'Verkéiersinfo kucken!
Sech umellen séieren Zougank
Caves Bernard-Massard

8 Rue du Pont L-6773 Grevenmacher (Gréiwemaacher)

D'Nummer uweisen +352 75 05 45 1

Caves Bernard-Massard

8 Rue du Pont L-6773 Grevenmacher (Gréiwemaacher)

Wäin

  • Fax : +352 75 06 06

Iwwer Caves Bernard-Massard

Bernard-Massard est le principal élaborateur de vins effervescents "Méthode Traditionnelle" du Luxembourg et du Benelux.

 

Outre sa vocation à suivre une constante politique de qualité et de fiabilité de ses produits et services, notre société familiale de taille humaine est consciente de sa responsabilité envers ses collaborateurs et sa communauté et veille à travailler en harmonie avec les uns et les autres.

 

Après 90 ans d’existence, nous sommes restés fidèles aux valeurs et à l’esprit d’entreprise de notre fondateur Jean Bernard-Massard. C’est avec passion et dans une constante recherche qualitative que notre équipe de 85 personnes élabore et commercialise chaque année des belles cuvées et des grands vins du Luxembourg dignes de leur savoir faire.

 

Aujourd’hui, la société est le 1er producteur privé de vins tranquilles et effervescents du Luxembourg avec une production totale de 4.000.000 de bouteilles.

 

La notoriété de Bernard-Massard dépasse nos frontières avec une présence en Belgique depuis sa fondation mais aussi sur bien d’autres marchés comme la Finlande, le Canada, la Grande Bretagne pour ne citer que ceux-là. La confiance d’une clientèle fidèle et les nombreuses récompenses reçues lors de concours internationaux ne font que témoigner de la qualité des produits Bernard-Massard

 

ËFFNUNGSZÄITEN

Méindeg Dënschdeg Mëttwoch Donneschdeg Freideg Samschdeg Sonndeg
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Zou 
Zou 
Längegrad :

6,442357

Breedegrad :

49,676477

Eis Entscheeder

M. Clasen Hubert

Président du Conseil d'Administration

D'Nummer uweisen +352 75 05 45 1

M. Antoine Clasen

Directeur Général

D'Nummer uweisen +352 75 05 45 1

M. Krämer

Directeur technique

D'Nummer uweisen +352 75 05 45 1

M. Eric Wissink

Directeur commercial

D'Nummer uweisen +352 75 05 45 1

Mme Anne Tarin

Responsable marketing

D'Nummer uweisen +352 75 05 45 1

praktesch Informatiounen

Mir schwätzen

  • Däitsch
  • Englesch
  • Franséisch
  • Lëtzebuergesch

Eis Bezuelmëttel

  • American Express
  • Eurocard Mastercard
  • V PAY
  • Visa

Eis Léisungen

  • Parkplaz
  • Terrass

Zousätzlech Informatiounen

Mir bidden Iech

  • ses Crémants / Cuvées "Méthode Traditionnelle"
  • ses Vins blancs luxembourgeois
  • un large choix de vins et alcools étrangers
  • un accueil et conseils personnalisés

Eis Marken

  • BERNARD-MASSARD
  • BOUCHÉ PÈRE & FILS
  • CHATEAU DE PIBARNON
  • CHATEAU DE SCHENGEN
  • CHATEAU DESTIEUX
  • CHATEAU FONTESTEAU
  • CHATEAU SIRAN
  • CLOS DES ROCHERS
  • FAIVELEY
  • GLENFARCLAS
  • MICLO
  • POL ROGER
  • RAISINOR
  • TRIMBACH
  • WARRE

Eis Zertifizéierungen

  • SUPER DRECKSKËSCHT ®

eis administrativ a finanziell Infoen

  • Nace : Production de vin (de raisin) (11020)
  • N° vum Handelsregister : B4057
  • Ëmsaz : 16 000 000 €
  • International TVAsnummer : LU10407130
  • Kapital : 5 000 000 €
  • Unzuel un Ugestallten : 80
  • Grënnungsdatum : 07.1921
Autres professionnels pour Wäin :
Aner Fachleit no bei Grevenmacher :
Andeems Dir um Site internet Editus.lu navigéiert :
Ech erkennen un d'Dateschutzriichtlinn an déi Allgemeng Notzungsbedéngunge vun Editus zur Kenntnis geholl a verstan hunn. Ech erkennen un dës akzeptéiert ze hunn.

Ech akzeptéieren och d'Notze vu Cookies an ähnlech Technologie an de virgesinnene Bedéngungen an der Dateschutzriichtlinn vun Editus.lu.

Fir méi driwwer gewuer ze ginn an d'Cookien an ähnlech Technlogien anzestellen, klickt hei.